ОБРАТНО ГОРЕ

НАШАТА МИСИЯ

Зад Cabron. Honest Tacos & Burritos. стоят същите небца, ценности и умове, които вече 7 години случват хубаво в Skapto. Honest Burgers & Beers.

ЗАЩО CABRON?

Skapto, където години наред можеше да замениш домашния бриош с тортила, да превърнеш бургера си в буритоish. Опция, която имаше своите фенове, които не спират да подпитват кога ще я върнем. Знаеш или усещаш, от написаното до тук, че няма. Подпитвания, които, обаче, ни побутнаха ни да си поиграем с подправки и текстури, да се позабавляваме с класически и класически-но-с-нова-интерпретация вкусови комбинации. Да съберем достатъчно и доста окей вкусни рецепти, които да заживеят свой си живот чрез Cabron.

ПОВИКАЙ SKAPTOBUSA

Кухня на колела готви вкусни бургери и картофки на избрана от теб локация. Пусни бат-сигнала на hi@skapto.bg и Робин скача във фуд тръка и допърпорва до Мохамед. Или до теб, ако искаш.

БЕЗПЛАТНИ КАРТОФКИ

Всеки понеделник САМО на място в обектите ни, всеки бургер идва с безплатни картофки отстрани. Като Cow & Chicken, като Азис и Амет, просто вървят ръка за ръка.

УЧЕНИЦИ & СТУДЕНТИ

От понеделник до четвъртък САМО на място в обектите ни, със студентската книжка или бележника от училище взимаш отстъпка от 10% и си перкаш като пич.

БУРГЕР НА ДЕНЯ ЗА 11.89

От понеделник до петък САМО на място в обектите ни, бургерът на деня струва само 11.89 лв. Запомни кога е твоят и не пропускай, както не пропускаш да си измиеш зъбите сутрин, надявам се.
CABRON.BG © 2023. Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram